Pravne napomene

Svako korištenje www.konoba.barbara-susak.org podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka “Ugostiteljskog obrta “Barbara”, vl. Barbara Bušić -Ribarić, Susak, Susak 603″.

“Ugostiteljski obrt “Barbara”, vl. Barbara Bušić -Ribarić, Susak, Susak 603″ će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.konoba.barbara-susak.org koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

“Ugostiteljski obrt “Barbara”, vl. Barbara Bušić -Ribarić, Susak, Susak 603″ neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.konoba.barbara-susak.org ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

“Ugostiteljski obrt “Barbara”, vl. Barbara Bušić -Ribarić, Susak, Susak 603″ ima pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.